U bent nu hier: Home / Wie ben ik?

Wie ben ik?

leren leren portretIk ben Carolien, moeder van twee jongens van 14 en 11 jaar en getrouwd.

We wonen sinds 2000 in onze huidige woning in Nieuwleusen. We hebben een hond; Swipe en twee cavia’s.

Vanaf 1998 geef ik wiskunde (eerst in Hattem en sinds een jaar of zes in Nieuwleusen) en ondersteun ik leerlingen op allerlei gebieden.

Wiskunde is een heel leuk vak en ik vind het omgaan met leerlingen en de dynamiek van een groep soms nog leuker.

Tijdens mijn loopbaan als docent heb ik geleerd dat je goed naar de persoonlijke situatie moet kijken als je iemand wilt helpen/ondersteunen.

Gelukkig kan ik daar mijn ei steeds meer in kwijt!

Vanaf nu ben ik naast mijn baan als docent, ook beschikbaar als expert beelddenken, trainer ‘LEREN LEREN’ voor volwassenen en jeugd en persoonlijk begeleider.

Ik richt mij vooral op het belang van het combineren van beeld- en taal-denken.

Doordat ik jaren geleden eens een studiedag had waar ik een workshop volgde bij Marion van de Coolwijk (directeur ‘Kind in Beeld), werd ik enorm enthousiast over het beelddenken en de kleurenmethode.

Tot nu toe had ik mijzelf volledig als talig denker gezien en helemaal niet als beelddenker. Ik heb veel over mezelf geleerd!

Het duurde nog een paar jaar voordat ik de stoute schoenen aantrok en een training ging volgen. Ik was zeer enthousiast! Ik zou willen dat ik deze training als puber zelf had kunnen volgen! Ik was zelf zo’n leerling die nooit wist wanneer het goed genoeg was en dus nooit stopte.

Welke diploma's en certificaten heb ik?

Wat zijn handige links?

https://www.kindinbeeld.nl